libii86387 jo po se ca the qëpar që e le gjysëm që pyeta un ca gje e re interesnate ka ndodhur
Me mrapa Haya Q na shkr dhe ne I shkr me mrapa bb beri ca looks te acet dhe ne hyme ajo ja bente pse hynei juna beni block eee kshu. Pastaj ne I shkr fs mbasi erdhi nga Dasma e hayas de ajo dhe bb skthenin prgj e ne si luajtem me
libii86387 d m.th bb hapi evente dhe ju tha pse hytë ?
libii229681 nga acce te tjera per te bere evnte sponsor
Pastaj fs na shkr dhe thonte do you wanna exchange some gf sis
libii86387 po mirë ajo mbase ka qënë e zën që su ka kthyer përgjigje
libii229681 po se tha ki pak respect ne vete se ti na Ben block neve
libii229681 po po e se mrapa skthente dot ajo se ne I kemi shkr mrapa pastaj ajo gjith diten rrint ne loje
libii86387 kur e tha këtë pasi i bën block u tha kshu ?
libii229681 po po ajo do te fitoj te cdo event vendet e para edhe kur fiton ti te can koken
libii86387 Në LB i shkruajtët ?
libii229681 po e mj
libii86387 Kjo eshte e vertet ne fakt se kur fitoja in ndonje event ajo thonte nuk ke respekt ti apo nuk e shikon qe eventin e kam bere un
Këtë bb nuk e njoh mirë të them të drejtën po fs e njoh dhe s është e keqe
libii229681 Mbase po bb eshte shume egoiste
libii229681 po hec se I vete mrapa asajt prnd
libii229681 Edhe kur fs ishte ne dasmën bb mbajti acc e tyre dhe ajo vetem i shpenzonte gjerat e tyre gf rf etj
Pastaj ne I kishim Bere block se dhe fs bente event dhe neve na bente block dhe thonte kto jane shoqet e mia skam c ti the
Queen Lizzy ajo po mj
Ka qënë ndër të parat që kam njohur ktu dhe kushedi mund ti ketë thënë edhe ajo tjetra na një gjë po ajo vet është shumë e mirë. Mbaj mend unë që ajo sponsorizonte evente dhe vet s merrte vendin e parë kurse ajo tjetra se di për atë
libii229681 po fs e mire ka qene po bb do vec vendin e pare
libii229681 bb mendoj se ka arritur disi ta bej si vetja f
8 kishim Bere njera tjetres follow ne nga accept dhe nga acci Jone main edhe kto na I hoqen te gjitha followers at kur ne si kishin heq
libii86387 po Fs u bllokoi vtm se i bët bllok bb ?