libii86387 is she alive 😂😂
libii229681 Yes she is or not 🫢🤔🤔
libii86387 Ajo e ben me kunje se e ka par qe po na ecin neve planet edhe ja kput ca evente me 60 prs edhe taman e ka ajo pstj
Me e kam degjeneru ate un se me tha te acci I'm mua go lck you're mom's vg se une I thash idc
libii86387 t tha ty më ?! Tallesh ? Pse m c pati me ty
libii86387 Ahah un me eksperiencat e mia te meparshme e kercenoj me jet madje 😈😈😈
Queen Lizzy whe might never know 😈😈👉👈🥺bcs io sono sniperiiii
libii229681 se I thash sme plasi
libii86387 🤣🤣
libii86387 jan njerz t degjeneru,si e prish gojën për një lojë? C dreqin t duhet që shan lojtarët e tjerë ? S do jo s do njr t ksh
libii86387 Un sdua te hap sherr se un u mora iher me ate sharon edhe me cau veshte verr verr nja 1 muaj derisa iku 😒😒
Edhe une I thash ne gjuhe letrare shqp puta** e mutit kur* e muti ke shan ashtu ti mj shpifsir e mutit kujt I flet ashtu mj kur** Mt edhe pastaj nje 👈👉👈♥️
libii86387 mjft që i ke cu nj zmr n fnd 😂
Queen Lizzy o mj une e kam share I her shqip ate Sharon in mj po si me shkr te ngatruara po se di si se ka pa pranvi dmth pare se tu takonim pranv
libii229681 Aa ai duhet per respekt si embelsire 😉
libii229681 hahaha per dashuri respektit dhe solidaritet me ata qe na duam dhe i duam
E o aman ca e vrisni mëndjen për njerëz koti
libii229681 My anger is dangerous 😭
libii86387 Ajo e meritonte ate ikjen po mezi pres te vij tani qe eshte thjesht nje new player dhe ska asgje te mos na shesi mend me se ka shum gjera
libii86387 e njf m bë dhe fllw ,ish shum dramatike ,tn ,ngaqë tek ac i saj mori shum hate hp një t ri me emr tj (po tha që jo s jm un ajo jm mtrra e diun ca t afrm tha )
libii86387 ❤️❤️
Queen Lizzy I know bestie I'm a bb