libii229681 E mir e ke
Queen Lizzy ktu se di gjen a jo se mi solli kushërira ja t gjej një foto afërsisht që ta kesh si ide
Queen Lizzy i ke parasysh ato llojet e reja që kan dal dhe jan me xixa ? Ke par n ig ? Që vijnë si shirit rreth këmbës ?
libii229681 a si ato veshe ti ato Jan yll
libii229681 Po e kam parasysh ato jan 👌
libii86387 vërte rrinin shum mir sidomos me atë fustanin e zi me pak si krah se ai ish i shkurtër (edhe pse ish cik vap na krahët po hajt mo 😂)
Queen Lizzy këto lloj e kam fjalën
libii229681 😂😂😂
libii229681 Edhe un do I marr nje pal kshu
Queen Lizzy Besoj se ka edhe ktu. Kshu ishin t bkr ,po gjej me na një gjë mbrapa këmbës sic i kisha un se po t jen identike sic i mora fotot t dalin na këmba mbrpa e ke parasysh kur hedh hapin ja bëjn si shapka acarimi im
libii229681 ok baby
Un pak a shum kshu I pata
libii86387 edhe un i kisha fiksim
libii229681 hahhah Same edhe nej pal I Pata kshu
libii86387 shum cute ♥️ Me kë i veshe këto ? o po fustani si gold rrugës është po vjen 😂 se dhe da nis foti
libii229681 hahahhah o mj s esht fustani im gold Un kto o vesha me nje Saten te gjate te zi po Jo te ekzagjeruar per moshen time mund t them
libii86387 o sorry sorry u bëm camur 😂😂😂 Këto jan mirë për ty. Se dhe me shum t larta s ecet.
libii229681 ahah ate gold e kisha un
libii229681 po ca thu ti me ket lartsi t Mar para Un m heci si kafshe me kto se sjam kam fiken se mos bie
libii229681 Ai qe kisha un ishte gold dhe me I fryre se ne foto
Queen Lizzy hahaha u be legjend goldi