Pastaj ne I kishim Bere block se dhe fs bente event dhe neve na bente block dhe thonte kto jane shoqet e mia skam c ti the
libii229681 Mbase po bb eshte shume egoiste
Queen Lizzy ajo po mj
libii229681 po hec se I vete mrapa asajt prnd
Ka qënë ndër të parat që kam njohur ktu dhe kushedi mund ti ketë thënë edhe ajo tjetra na një gjë po ajo vet është shumë e mirë. Mbaj mend unë që ajo sponsorizonte evente dhe vet s merrte vendin e parë kurse ajo tjetra se di për atë
libii229681 po fs e mire ka qene po bb do vec vendin e pare
libii229681 bb mendoj se ka arritur disi ta bej si vetja f
8 kishim Bere njera tjetres follow ne nga accept dhe nga acci Jone main edhe kto na I hoqen te gjitha followers at kur ne si kishin heq
libii86387 po Fs u bllokoi vtm se i bët bllok bb ?
libii229681 Edhe kur fs ishte ne dasmën bb mbajti acc e tyre dhe ajo vetem i shpenzonte gjerat e tyre gf rf etj
libii229681 po Jo mj se dhe asj se ajo na bente ne qe ti fiton te bb dhe vete
libii229681 Kishte goxha kohe qe nuk flisnim edhe kur i shkruanim ne i injoronte mszh
Queen Lizzy aty afer
Queen Lizzy shiko ajo mbase është edhe disi "e detyruar" s eajo mund ti thoj (po supozoj) Nga 8 acc e tua sponorizo evente 4 vende të para i dua unë 4 ti po fitoi na një tjt nuk të suportoj më
O pranv kam I pyetje
Queen Lizzy po
libii229681 se ajo kërkon një që ka shumë acc që ta suportoj ,dhe një që ka aq kohë sa ajo dhe aq acc sa ajo është i rrallë për tu gjetur
libii229681 po se di mj po prap ka kohe kur ne beni dh per kto kto na Benin block
libii229681 e kur thua ti po
libii86387 po ca pyetje do bëje ti
libii229681 ke pasur acce me para ti