libii86387 Mbase pe pula
Queen Lizzy ose me dhi 😉
Queen Lizzy Jo po flisja me veten me kasen e telefoni n goj edhe celi tu vazhdu kenge e feshenit per te 1000000000 here
Queen Lizzy po ta hapi mj nji po kur te kemi shkoll ku do flasim ose kur duam te flasim per kto ne sjemi dangerouse NGa nje tjera tashme
libii86387 Po pra
libii86387 kur t km shkoll trm e pr s kam koh t ha buk un 🙂 ,apo s do ndrrj dhe ca msus që i bie 2 fish përpjekrje .Po do mndh një herë me forcë ta mbj se vjt që ishte helm trm i par hyra na ora 11 mbs një 10 min gjë e flija(jo pëdit po hyja )
libii229681 👍👍
libii86387 😂😂😂 in your fantasy world
Queen Lizzy tu pa rete super view
libii229681 Gjimnazi eshte I veshtir me zor ta japin ate noten e mir duhet te msosh shum +detyrat projektet 😭😭
libii229681 po hec meeee ☺️tani duhet me plan se dhe ju te dyja e beni bomb tani vini ne 2 nga shkoll hani deri ne 3 pastaj deri ne 3 30 ff pastaj deri ne 5 detyra rri 20 min pastaj mso 1 ore 10 min clodhje 130 mso 10 cllodhu pastaj buke 1 ore bie fjala 1 ore msoo pastaj 10 min ff pastaj gjum ne 10 30 gjume shef Jo aq e veshtire
Pstj pas temj t par jam jo m 100% ngarkes një 75% mbs dhe pas marsit ,aha s ka m aq shkoll temj e 3 aty kam 50% ff 50 % shkoll
libii229681 Po me verte asnjeher stele te lir shkolla un iher ne fund jam super e ngarkuar te shumica e lendeve
Queen Lizzy për mua olimpiadat jan vdkj dhe ai temj i prar ka m shum na 3 muj dhe n his /gjeo t bsh tstin e dhjetorit pa kopju (se mua s ma mban) e di ci thon sa msime ,sidomos his njhr që ka shum
Queen Lizzy eh jane te shpifur di muss ske c ben
libii229681 Ajo ms ime e his ta heq touring 4 tema o lal per 2 or plus ese +3 4 ush nja 2 pra mbrapa dhe temat e msuara super
libii86387 M plq ideja jote ,ja ta them un ditn time trmj e pr ,n 2 e ca vjen (sidomos kur ke 7 or ),jo sa ndrrhesh ,ha bk e mer librat vjati 3 .Nga 3 n 10-11 studim mx me na një pushim midis e psjt fil gjum e di si t zë sw qëngj s nihen më kockat
Queen Lizzy ehh ske cben
Queen Lizzy amn pr javn e fundin i lë un 🤣 kam br një super yll gazete ,që se kapa një foto m ngeli peng 😭 për 2 dit vtm se mbr shkolla e km dorzu ditn e fundit 😂
Queen Lizzy Madje me ate kam gjeo qytet dhe his ndishta vitin tj do kem edhe ndonje lend tj💀
libii229681 eh po kur nuk tfiksohen dhe e fle gjumin me endrra
libii229681 tani une e kuptoj qe ju keni per te msuar po te shkr 7 8 ore s do m. Soni dhe d. Sh se te pakten 5 ore ose 6 se tani dhe truri do te argetohet
Queen Lizzy 🤣🤣🤣fiks o po kur vun ti kujtosh ca ke msu pr prv dhe s të kujtohen ? Momenti që t vjen t pysh vtm pse ndënja aq kur s mj mënd gjë ?