Queen Lizzy ose me dhi 😉
libii229681 👍👍
libii86387 Po pra
Queen Lizzy Jo po flisja me veten me kasen e telefoni n goj edhe celi tu vazhdu kenge e feshenit per te 1000000000 here
libii86387 😂😂😂 in your fantasy world
Queen Lizzy tu pa rete super view
libii86387 kur t km shkoll trm e pr s kam koh t ha buk un 🙂 ,apo s do ndrrj dhe ca msus që i bie 2 fish përpjekrje .Po do mndh një herë me forcë ta mbj se vjt që ishte helm trm i par hyra na ora 11 mbs një 10 min gjë e flija(jo pëdit po hyja )
libii229681 Gjimnazi eshte I veshtir me zor ta japin ate noten e mir duhet te msosh shum +detyrat projektet 😭😭
libii229681 po hec meeee ☺️tani duhet me plan se dhe ju te dyja e beni bomb tani vini ne 2 nga shkoll hani deri ne 3 pastaj deri ne 3 30 ff pastaj deri ne 5 detyra rri 20 min pastaj mso 1 ore 10 min clodhje 130 mso 10 cllodhu pastaj buke 1 ore bie fjala 1 ore msoo pastaj 10 min ff pastaj gjum ne 10 30 gjume shef Jo aq e veshtire
Pstj pas temj t par jam jo m 100% ngarkes një 75% mbs dhe pas marsit ,aha s ka m aq shkoll temj e 3 aty kam 50% ff 50 % shkoll
libii229681 Po me verte asnjeher stele te lir shkolla un iher ne fund jam super e ngarkuar te shumica e lendeve
Queen Lizzy për mua olimpiadat jan vdkj dhe ai temj i prar ka m shum na 3 muj dhe n his /gjeo t bsh tstin e dhjetorit pa kopju (se mua s ma mban) e di ci thon sa msime ,sidomos his njhr që ka shum
Queen Lizzy eh jane te shpifur di muss ske c ben
libii229681 Ajo ms ime e his ta heq touring 4 tema o lal per 2 or plus ese +3 4 ush nja 2 pra mbrapa dhe temat e msuara super
libii86387 M plq ideja jote ,ja ta them un ditn time trmj e pr ,n 2 e ca vjen (sidomos kur ke 7 or ),jo sa ndrrhesh ,ha bk e mer librat vjati 3 .Nga 3 n 10-11 studim mx me na një pushim midis e psjt fil gjum e di si t zë sw qëngj s nihen më kockat
Queen Lizzy ehh ske cben
Queen Lizzy amn pr javn e fundin i lë un 🤣 kam br një super yll gazete ,që se kapa një foto m ngeli peng 😭 për 2 dit vtm se mbr shkolla e km dorzu ditn e fundit 😂
Queen Lizzy Madje me ate kam gjeo qytet dhe his ndishta vitin tj do kem edhe ndonje lend tj💀
libii229681 eh po kur nuk tfiksohen dhe e fle gjumin me endrra
libii229681 tani une e kuptoj qe ju keni per te msuar po te shkr 7 8 ore s do m. Soni dhe d. Sh se te pakten 5 ore ose 6 se tani dhe truri do te argetohet
Queen Lizzy 🤣🤣🤣fiks o po kur vun ti kujtosh ca ke msu pr prv dhe s të kujtohen ? Momenti që t vjen t pysh vtm pse ndënja aq kur s mj mënd gjë ?
libii229681 Un projektet I bej foto edhe dsh qe dalin bukur
libii229681 po se ke te faqa e shkll
libii86387 eh max 1 or pushim po me aq lodhje s ke nrv për loj