libii229681 Po me verte asnjeher stele te lir shkolla un iher ne fund jam super e ngarkuar te shumica e lendeve
Queen Lizzy ehh ske cben
Queen Lizzy amn pr javn e fundin i lë un 🤣 kam br një super yll gazete ,që se kapa një foto m ngeli peng 😭 për 2 dit vtm se mbr shkolla e km dorzu ditn e fundit 😂
Queen Lizzy eh jane te shpifur di muss ske c ben
libii229681 Ajo ms ime e his ta heq touring 4 tema o lal per 2 or plus ese +3 4 ush nja 2 pra mbrapa dhe temat e msuara super
Queen Lizzy Madje me ate kam gjeo qytet dhe his ndishta vitin tj do kem edhe ndonje lend tj💀
libii86387 M plq ideja jote ,ja ta them un ditn time trmj e pr ,n 2 e ca vjen (sidomos kur ke 7 or ),jo sa ndrrhesh ,ha bk e mer librat vjati 3 .Nga 3 n 10-11 studim mx me na një pushim midis e psjt fil gjum e di si t zë sw qëngj s nihen më kockat
libii229681 eh po kur nuk tfiksohen dhe e fle gjumin me endrra
libii229681 tani une e kuptoj qe ju keni per te msuar po te shkr 7 8 ore s do m. Soni dhe d. Sh se te pakten 5 ore ose 6 se tani dhe truri do te argetohet
Queen Lizzy 🤣🤣🤣fiks o po kur vun ti kujtosh ca ke msu pr prv dhe s të kujtohen ? Momenti që t vjen t pysh vtm pse ndënja aq kur s mj mënd gjë ?
libii229681 Un projektet I bej foto edhe dsh qe dalin bukur
libii229681 po se ke te faqa e shkll
libii86387 eh max 1 or pushim po me aq lodhje s ke nrv për loj
libii229681 Mos se do qaj😭😭
Queen Lizzy edhe unaaaa
libii229681 Un kur fillon shkolla skam nerva per vete me jo me per lojen
Queen Lizzy mos se po qaj
Queen Lizzy kemi klean ne sp ajo ne sa hyjm 🙂 se duhen ca evnte për vitn e ri ose hallwn
libii86387 Do e kpt kur te vesh ne gjimnaz zemra kenaqu shijoje tn
Queen Lizzy e m fiks sa mir ish n kls 7 dhe 8
Queen Lizzy studioja lozja ff ,lojza jasht ,kisha koh plot 🤧
Queen Lizzy ah do e shohim 😒 se do I planifikoj